KAMBODJA

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ FOLKET!!!
VI LEVER!!!!!! ALLA LEVER!

idag äntligen har vi fått våra händer på en datooooor! sååå skönt! kan börja med att berätta att vi senast IDAG insåg att vi förmodligen har den absolut bästa APUn genom tiderna! haha... aw, hur som helst! idag så är det onsdag.. klockan är halv 8 på kvällen här nu och det är JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTEbra här! kan berätta lite om våra dagar lite snabbt här så ni får en uppdatering.

ååååh jag säger bara GUUUUD.. ni måste verkligen besöka kambodja innan ni dör för de är .. ååh det är jättebra! vi stortrivs med våran familj och tuk-tuk och allla jäätttesöööttaaa småbarn som skriker efter oss... hahaha och plus alla boooys som dregglar efter våra västerlänska gener!  och åååh.. ja! ush.. bilderna vi lägger in när vi kommer hem får alltså tala för sig själv. det är heeeeelt prima perfa! en snabb uppdatering dock :

landade här i kambodja runt 6 på kvällen. direkt när vi steg utanför flygplatsen fick vi en inblick på hur vi skulle ha det i 2 veckor då vi redan innan vi ens hade kommit till bilen hade 10 pojkar runt om oss som började lasta vårat bagage in i bilen. HAH.. vi stog alla som frågetecknen och personligen trodde jag att dom skulle råna oss men, dom va very nice och fick lite pengar för besväret. skulle jag inte veta bättre tror jag bara att dom gjorde sitt jobb =) haha..

sedan iallfall åt vi bara lite mat och sov. familjen består av 6 personer.. tror jag. mamma boel, pappa jens, dotter linn 15 år och son mattias 12 år. plus dessa har dom två jäääättemysiga hundar, zik och sidney. plus detta har vi chaffören, hemtjänsten haani (världens sötaste!!!) och nattvakten som sover på pingisbordet. huset är verkligen jättefint och haani gör jättegod mat!

aja, jag kan nog inte berätta allt för då blir dethär ett jäääättelångt inlägg men jag kan berätta lite. vi har varit här i 5 dagar nu men ärligt så känns det som jag varit här i 1 månad. vi har hunnit med typ allt!! palatset, genocide museum (toul sleng / ett historiskt museum som var HEMSKT att se.), ryska marknaden 3 gånger, soriya (ett 6 våningar köpcentrum med världens godaste glass!!) dödens fält (as hemskt för man såg kläder kvar i marken) och sååå mycket mer!!!

vi spelar basket här på gården med mattias, åker tuk tuk vareeeeeeenda dag antingen med mr. Pa eller Barang (som även kallas maräng för malin hörde fel första dagen) går på möten med viktiga föreningar och organisationer och helt enkelt chillar! dock längtar vi liiite liite till thailand om exakt 14 dagar men åh, nej. ÅÅÅÅÅÅH justja .. måste berätta.. HAHAHA.. vi åkte vilse när det var kolsvart ute och vi hade en okänd tuk-tuk förare som inte talade engelska.. HAHA! de va lite läskigt.. och samma kväll förstörde vi hela duschen HAHA.. ojoj.. jaja!

nu ska jag nog inte skriva mer så alla andra också får uppdatera!
men ni får ha det SUUUPER bra! (och förresten LINDA, gud va bra att tokyo är perfa! tänker på dig!!!!!!! uppdatera oss mer om japaaaan!)

PUUUUSS på alla i sverige!
/Sandra, Korv!


Kommentarer
Postat av: veronica

SANDRAAAA <333 DÄR SER DU! allt är perfa perfa ju! :'D du som var rädd att allt skulle gå åt helvetet. askul att höra att du och alla andra lever ^^ <333

2008-10-22 @ 20:13:31
URL: http://outofview.blogg.se/
Postat av: rishy

åh va nice det låter:D men ladda upp ltie bilder! man är ju nyfiken!

2008-10-22 @ 21:24:05
URL: http://risha.bloggagratis.se
Postat av: ylle

ylle!?

2008-10-23 @ 18:54:40
Postat av: sandy

ÅÅÅH, VD UNDERBART ATT HÖRA ATT NI LEVER :D och ha det bra. härligthärligthärlgit:D:D:D:D: <33



hälsa alla från mig

/sandy.

2008-10-23 @ 22:27:43
URL: http://happysandygirl.blogg.se/
Postat av: sandy

ååh, ad härligt och höra att ni har det bra:D jag saknar er :D

hälsa alla !:D<3

//Sandy.

2008-10-23 @ 22:33:15
URL: http://happysandygirl.blogg.se/
Postat av: malan

Åhh, det låter som om ni har det bra där:)Är glad för dig sandra;P..Det är lite ensamt här i kalla sundsvall;( Men ska bli roligt att få höra om allt när ni kommer hem:) HA DET SÅ BRA!

2008-10-24 @ 19:37:57
URL: http://mjma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0